nytt ramavtal med Ellevio

AXEDA Elkraft växer, har tecknat nytt stort ramavtal med Ellevio

AXEDA Elkraft har räknat hem ett nytt stort ramavtal för projektuppdrag hos Ellevio. Avtalet avser projekt inom elkraftsentreprenader på lokalnätsnivå och sträcker sig över 5 år med möjlig förlängning ytterligare 3 år.

Avtalet gäller för Ellevios samtliga landsbygds-områden, Södra Norrland med Hälsingland och Dalarna, Västra Svealand med Värmland, Berg och Skaraborg samt Ellevios områden på Västkusten från Varberg till Strömstad. Det är ett viktigt avtal för AXEDA Elkraft då det innehåller garanterade volymer.

”Vi är glada och nöjda över att ha lyckats räkna hem ett långt ramavtal hos Ellevio. En garanterad volym i avtalet ger oss en trygghet under avtalstiden”, säger Elkrafts affärsområdeschef Tony Haraldsson.

”Elkraft är ett starkt prioriterat Affärsområde inom Axeda. Det är därför med stor stolthet som vi nu kan konstatera att Axeda har långa avtal med samtliga större elnätsbolag. Detta avtal ger oss en betryggande grund för vidare utveckling av Axeda Elkraft.”, säger AXEDAs VD Mikael Andreasson.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!