Om Axeda Entreprenad AB

Axeda Entreprenad AB – en del av Eleda Group

Axeda är ett starkt bolag på marknaden inom elkraft och mark- och anläggning i Värmland, Skaraborg, Trestad, Mälardalen och Dalarna med omnejd. Vi är ett Karlstadsbaserat företag som är ett dotterbolag till Mark- och energibyggarna i Göteborg AB som i sin tur är en del av Eleda Group. Samarbetet mellan bolagen i koncernen möjliggör ett brett utbud av tjänster och vi har tillgång till en modern maskinpark så att du som kund kan vara trygg över våra resurser som samarbetspartner.

Axeda jobbar alltid med fokus på kunden och för projektets bästa. Det är viktigt för oss att ta vara på medarbetares kompetens och arbetar effektivt genom hela processen så att vi levererar det bästa till dig som kund.

Vision

AXEDA Entreprenad skall vara den naturliga partnern inom anläggning-, energi- & elkraftsbyggnation.

Affärsidé

AXEDA Entreprenad bygger för en hållbar framtid genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom anläggning, energi & elkraft.

Mål

EXEDA Entreprenad skall vara det ledande anläggningsföretaget när det gäller kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet i mellansverige.

Vår historia och organisation

Axeda – en del av Eleda Group

Eleda Group arbetar inom mark- och anläggningsentreprenader samt energi och infrastrukturprojekt och verkar via de regionala bolagen AKEAB, MEBAB och Salboheds som alla har liknande affärsmodell och operationellt fokus.

Axeda – tidigare en del av KEWAB

Axeda Entreprenad bildades 2020 i och med att KEWAB-gruppen delade upp sina verksamheter i två bolag för att skapa en mer effektiv och tydlig organisation.

Mark & Energibyggarna i Göteborg AB

Mark & Energibyggarna i Göteborg AB (MEBAB) bildades 1991 och har etablerat en ledande position inom anläggnings- och entreprenadtjänster i Göteborgsområdet. Bolaget erbjuder projektledning av allt från mindre entreprenader till större anläggningsarbeten. Kunderna utgörs uteslutande av statligt och kommunalt ägda bolag som har återkommande behov av underhåll och utbyggnad av sin infrastruktur. Under våren 2018 förvärvades bolaget av Eleda Group.

Våra Certifieringar

Certifieringar finns i enlighet med följande standarder ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015.

Om Axeda Entreprenad

Axeda – ett företag med fokus på kunder och medarbetare

Axeda arbetar för en motiverande arbetsplats. Ett gott samarbete och att alla känner att de får bidra, leder till att kollegor trivs och vill göra ett bra jobb. Detta medför att vi fokuserar på dig som kund och levererar ett kvalitetsmässigt resultat. Ett bra arbetsklimat är viktigt för oss och vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöfrågor.

Brett utbud av tjänster

Under tidigare varumärken så som KEWAB, UTAB och Lindholms i Nunnestad är Axeda en stark aktör på marknaden i Värmland, Skaraborg, Mälardalen och Dalarna med omnejd. Vi har bibehållit samma personalstyrka efter bolagsindelningen och det fortsatta samarbetet mellan bolagen inom koncernen möjliggör ett brett utbud av tjänster samt att vi har tillgång till en modern maskinpark.

Axeda Entreprenad AB har en mycket stark ekonomisk grund att stå på med starka ägare bakom sig.

Våra affärsområden

Axeda består av två affärsområden, Elkraft och Mark- och anläggning, som tillsammans har ungefär hundra anställda. Vi har även nästan hundra UE/underkonsulter som hjälper oss med diverse kompetensområden.

Våra ledord

Attraktiva: Vi ska vara första valet

Change this price line description

Xenofili: För oss är alla lika värda

Change this price line description

Exceptionell:
Vi ska vara bäst

Change this price line description

Dedikerad: Vi är extremt hängivna vår uppgift

Change this price line description

Agera: Vi ger allt i alla situationer

Change this price line description

Vi sponsrar

Axeda Entreprenad tycker det är viktigt med ett brett föreningsliv med fokus på ungdomar och därför sponsrar vi i dagsläget Onsjö GK och Kroppskultur GFK.

Jobba hos oss

Vi på Axeda Entreprenad söker ständigt ny personal och vi vill jobba tillsammans med just dig! Vi erbjuder en trygg och stimulerande arbetsplats som fokuserar på framåtanda, flexibla arbetssätt och korta beslutsvägar.

Vill du bli en del av ett företag där vi tillsammans jobbar mot kvalitetsmässiga entreprenader och nöjda kunder? Hör gärna av dig spontant med en ansökan eller se om någon av våra lediga tjänster passar in på just dig.

Hör av dig till oss! Vi hjälper dig att komma igång med ditt nästa projekt!

Vi hjälper dig gärna med ditt nästa projekt. Vi har erfarenhet och kompetens kring både mark- och anläggning samt elkraft.
Du är välkommen att skriva till oss så kan vi berätta vad vi kan göra just för dig!

Kontakt